Oirschot Winterparadijs weer drie weken lang ijspret – zondag 14 december 2018 t/m zondag 4 januari 2019

Oirschot Winterparadijs staat voor de deur. Dit jaar alweer voor de twaalfde keer. Van vrijdag 14 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019  is de historische Markt in Oirschot omgetoverd tot een prachtig decor voor heerlijk schaatsplezier. In combinatie met de bijzondere kerstverlichting in het centrum levert het Winterparadijs een betoverend en sfeervol plaatje op. De ijsbaan is bijna elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is de baan gesloten. Kijk voor de volledige op www.winterparadijs.nl.

Overdekte baan

De ijsbaan is ook dit keer weer overdekt, waardoor er altijd geschaatst kan worden. De organisatie is dus niet afhankelijk van de juiste weersomstandigheden. Uiteraard is er ook een schaatsbaan voor de allerkleinsten. Naast de ijsbaan bevindt zich een paviljoen met direct uitzicht op de ijsbaan. Ouders, opa’s en oma’s kunnen zo hun schaatsende kinderen zien en samen genieten van bijvoorbeeld een warme chocomel of hapje. Oirschot Winterparadijs is daarmee een echt familie-evenement. Elke dag zijn er 6-8 vrijwilligers aanwezig die in weer en wind zorgen voor toezicht en veiligheid op de baan.

Van schoolschaatsen tot sportieve wedstrijden

De opening vindt plaats op vrijdag 14 december 2018. De Oirschotse basisscholen komen de eerste week van het Winterparadijs klassikaal schaatsen. Verder zijn er diverse activiteiten op de schaatsbaan.

Neffe d’n Torre

Dit sfeervolle paviljoen of grand café is elke dag geopend vanaf 10.00 uur en gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. De stichting Evenementen Oirschot heeft een gevarieerd programma voor de drie weken samengesteld, met onder meer live muziek, modeshows en kerstkraampjes. Het programma is te vinden in het magazine dat huis-aan-huis verspreid wordt en op www.winterparadijs.nl.