In Oirschot is altijd wat te doen!

Maar daarvoor hebben wij wel úw steun nodig…

Oirschot heeft een prachtige dorpskern, waar jaarlijks duizenden inwoners en bezoekers neerstrijken op de vele terrassen voor een hapje en drankje of genieten van een rondwandeling met een bezoek aan een museum of evenement.

De stichting Evenementen Oirschot organiseert ieder jaar vier grote evenementen op het marktplein. Zo organiseren we al sinds 2007 het Oirschot Winterparadijs, een geweldig spektakel voor jong en oud waarvoor zo’n tachtig vrijwilligers twee weken lang belangeloos in touw zijn. Daarnaast organiseren wij in de zomermaanden het Beach Event, Zinderend Oirschot en Country Weekend in Oirschot, waarbij we vele mensen uit de hele regio mogen verwelkomen. Evenementen als deze zijn van vitaal belang om een dorp als Oirschot levendig te houden.

Vanzelfsprekend zijn deze groots opgezette evenementen niet! De stichting Evenementen Oirschot die deze evenementen organiseert, heeft geen winstoogmerk. De vaste kosten zijn erg hoog en worden slechts deels door sponsoren en bezoekersbijdragen gedekt. De zeven horecaexploitanten
die verenigd zijn in de stichting Evenementen Oirschot zijn samen één van de hoofdsponsors en staan garant voor eventuele tekorten. Daarom doen wij een beroep op u om deze activiteiten te steunen met een bijdrage.

Steun het voortbestaan van onze evenementen

Met uw donatie of sponsorbijdrage steunt u het voortbestaan van Oirschot Winterparadijs en alle andere evenementen van de stichting Evenementen Oirschot. Daarmee draagt u ook in belangrijke mate bij aan het behoud van de levendigheid van Oirschot!

Hoe kunt u ons steunen?

Vul de machtigingskaart op deze website zo volledig mogelijk in en verzend hem vandaag nog. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Alvast bedankt voor uw steun!

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Donateur € 25,00

Vriend* € 100,00 p.j.
Naamsvermelding op onze website

Sponsorpakket Basis* € 250,00 p.j.
Naamsvermelding op onze website en logovermelding op banner/website Winterparadijs

Sponsorpakket Plus* € 350,00 p.j.
Naamsvermelding op onze website en logovermelding op banner/website alle evenementen

Grote sponsor**
Kosten en tegenprestatie a ankelijk van uw wensen