Line-up Country Weekend Oirschot – zaterdag 4 & zondag 5 augustus 2018

Begin augustus vindt traditiegetrouw het Country Festival Oirschot plaats, één van de mooiste festivals waar country- en linedanceliefhebbers uit de wijde omtrek op af komen. Gedurende het hele weekend (zaterdagavond en zondagmiddag) zal er live muziek te beluisteren zijn van top artiesten/bands en er zijn een aantal attracties ingehuurd. Het evenement vindt plaats op het door gezellige terrasjes omzoomde marktplein en is gratis toegankelijk. Het centraal gelegen marktplein wordt voor de gelegenheid aangekleed met mooie decors. Bij goed weer verwachten we weer vele duizenden bezoekers. Cowboyhoed op en linedancen maar! Meer info vind u op www.country-oirschot.nl


 

Zaterdag 4 augustus [20.00-0.30 uur]

The Cockroach Killers

 

The Cockroach Killers is een jonge Belgische Countryband met topmuzikanten die een mix brengen van Traditional Country, Good Old Rock & Roll, Modern Country Rock en Covers All Round.

www.thecockroachkillers.be

— — —

Saints & Sinners Countryband

De Brabantse zesmansformatie Saints and Sinners Countryband staat garant voor eigentijdse en traditionele countrymuziek voor liefhebbers, luisteraars en linedancing.

www.saintsandsinners.nl

— — —

DJ Henk van der Put

De huis-dj van Countryclub The Black Longhorn.

www.blacklonghorn.nl

— — —

 

Zondag 5 augustus [13.00-19.00 uur]

Little Montana

Little Montana is een countryformatie die bestaat uit 3 enthousiaste muzikanten. In 2015 en 2017 zijn ze zelfs genomineerd door de DCMA als Duo/Trio van het jaar.

www.littlemontana.nl

— — —

Reward Country Band

ReWarD bestaat uit 6 doorgewinterde muzikanten die hun ervaring hebben opgedaan in diverse Countrybands. Deze Nederlandse Countryband speelt de Real Country Music.

www.reward-countryband.johnmccray.nl

— — —

Country Duo Ted & Helent

Country Duo Ted & Helen zijn erg geliefd bij de Country and Line Dancers. In 2003 werden ze uitgeroepen tot het beste country Duo van Nederland. Dit jaar vieren ze hun 30-jarig bestaan.

www.countryduotedandhelen.nl

— — —

DJ Henk van der Put

De huis-dj van Countryclub The Black Longhorn.

www.blacklonghorn.nl

— — —