Grote namen op Country Weekend Oirschot – zaterdag 5 & zondag 6 augustus 2017

Begin augustus vindt traditiegetrouw het Country Festival Oirschot plaats, één van de mooiste festivals waar country- en linedanceliefhebbers uit de wijde omtrek op af komen. Gedurende het hele weekend (zaterdagavond en zondagmiddag) zal er live muziek te beluisteren zijn van top artiesten/bands en er zijn een aantal attracties ingehuurd. Het evenement vindt plaats op het door gezellige terrasjes omzoomde marktplein en is gratis toegankelijk. Het centraal gelegen marktplein wordt voor de gelegenheid aangekleed met mooie decors. Bij goed weer verwachten we weer vele duizenden bezoekers. Cowboyhoed op en linedancen maar! Meer info vind u op www.country-oirschot.nl


 

Zaterdag 5 augustus [20.00-0.30 uur]

Laura van Den Elzen & Jambalaya Band (DK)

Laura van Den Elzen (19 jaar) uit Gemert is publiekstrekker nummer één in binnen- en buitenland. In 2016 heeft ze de tweede plaats behaald in de grootste castingshow van europa: “Deutschland sucht den Superstar”. Laura komt naar Oirschot met de Jambalaya Band uit Denemarken. Ze brengt met haar band een mix van Country, Rock en een vleugje Popmuziek. Ook in Oirschot zal iedereen versteld staan van dit jonge talent.

www.lauravandenelzen.com

Indian Summer Country Band

20 jaar geleden ontstond de Indian Summer Country Band met als doelstelling om dansbare country muziek te maken. Met uiterst zuivere en krachtige stem van leadvocaliste Trudy Kits heeft deze band al vele grote en kleine podia betreden in binnen- en buitenland.

www.indiansummercountryband.com

 

Zondag 6 augustus [14.00-19.00 uur]

Pam MacBeth (vs) & Cash On Delivery

Cash On Delivery is een band die in heel Europa een uitstekende naam heeft opgebouwd. Als zelfstandige band, maar ook als vakkundige begeleiders van internationale country-artiesten als Heather Myles, Pam Mac Beth, Jodi Harms en vele anderen. Een leuke groep van zeer ervaren muzikanten met een prachtig repertoire, prachtige zang en virtuose instrumentale beheersing.

www.cashondelivery.org

Route 55+

Route 55+, een formatie rondom frontman Will Claase met een voorliefde voor Country-rock en Rock ‘n Roll.

www.willclaase.nl/route-55-.html