Country Weekend Oirschot – zaterdag 6 & zondag 7 augustus 2016

Gevarieerd muziekprogramma tijdens Country Weekend Oirschot 2016

Op zaterdagavond 6 augustus en zondagmiddag 7 augustus 2016 is het feest op de Oirschotse markt. Dan vindt traditiegetrouw het Country Festival Oirschot plaats, één van de mooiste festivals waar country- en linedanceliefhebbers uit de wijde omtrek op af komen. Zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag treden er top-bands met live-countrymuziek op en zijn er diverse attracties ingehuurd.

Het evenement vindt plaats op het door gezellige terrasjes omzoomde marktplein en is gratis toegankelijk. Het centraal gelegen marktplein wordt voor de gelegenheid aangekleed met mooie decors. Bij goed weer verwachten we weer vele duizenden bezoekers. Dus zet je cowboyhoed op en linedancen maar!

Het volledige muziekprogramma is te vinden op www.countryoirschot.nl. De organisatie is in handen van stichting Evenementen Oirschot. Deze stichting organiseert ieder jaar vier grote evenementen op het marktplein: Beach Event Oirschot, Zinderend Oirschot, Country Weekend in Oirschot en Oirschot Winterparadijs. Evenementen als deze zijn van vitaal belang om een dorp als Oirschot levendig te houden.