Beachevent Oirschot 16 t/m 19 juni 2016

Van donderdag 16 juni tot en met zondag 19 juni 2016 verandert de Oirschotse Markt in een spectaculaire Copa Cabana. Liefst 450 kubieke meter zand, wuivende kastanjebomen, een keur aan hapjes en drankjes in een gezellig strandpaviljoen vormen het decor voor een Braziliaans aandoend beachsportfestijn. Het hart van ‘Oirschot de Janeiro’ wordt gevormd door een speelveld van 37 bij 28 meter waarop verschillende beachsporttoernooien gespeeld worden. Denk aan beachsoccer, beachvolleybal en footvolley. Voor de basisscholen worden er speciale clinics georganiseerd. Bovendien zijn er tal van leuke activiteiten, zoals kids-entertainment en een swingende Beachparty op zaterdagavond. Kortom, een sportief en recreatief evenement voor de hele familie.

Naast deze toernooien en clinics zijn er tal van leuke activiteiten, zoals kidsentertainment, een open air spinningmarathon voor Go4Duchenne (www.go4duchenne.nl) en een swingende Brazilian Night op zaterdagavond. Kortom, een sportief en recreatief evenement voor de hele familie.

Het complete programma is te vinden in de krant die huis-aan-huis in Oirschot wordt verspreid en op www.beacheventoirschot.nl. De organisatie van dit evenement is in handen van stichting Evenementen Oirschot. Deze stichting organiseert ieder jaar vier grote evenementen op het marktplein: Beach Event Oirschot, Zinderend Oirschot, Country Weekend in Oirschot en Oirschot Winterparadijs. Evenementen als deze zijn van vitaal belang om een dorp als Oirschot levendig te houden.